Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ukrajnában Amerika háborúzik az oroszokkal
  2023-06-28 22:30:21, szerda
 
 








UKRAJNÁBAN AMERIKA HÁBORÚZIK AZ OROSZOKKAL


Ukrajna nemcsak egy illegitim rezsim, de annak illegitim országa /kormánya/ keveri a sz@rt, immár tiz éve. AMERIKA PARANCSÁRA, EGY NUKLEÁRIS VILÁGHÁBORÚ SZÉLÉRE SODORVA AZ EGÉSZ VILÁGOT.

Valójában az számít, hogy az amerikaiak mit akarnak tenni. Ukrajna már nem szuverén ország. Nincs pénzük. Nincsenek fegyvereik. Csak azért tudnak harcolni, mert a nyugat támogatja őket. Tehát ha az amerikaiak úgy döntenek, hogy békét akarnak, akkor béke lesz."

Az EU továbbra is belefolyik az orosz-ukrán háborúba, pumpálja a pénzt Ukrajnába.

Az Európai Unió Külügyek Tanácsa luxembourgi ülésén határozatot fogadott el arról, hogy 3,5 milliárd euróval megemeli az Európai Békekeret (EPF) teljes pénzügyi keretének felső határát - közölte az uniós tanács.

A határozat egyértelmű politikai jelzést küld arról, hogy az EU tartósan elkötelezett Ukrajna és más partnerek katonai támogatása mellett.

Mikor lesz már ennek vége?

A magyar kormány nem hajlandó pénzelni az ukrán hadsereget. A magyarok háromnegyede az azonnali tűzszünet pártján áll a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint

A magyarok 75 százaléka egyetért az azonnali tűzszünet követelésével az orosz-ukrán háborúban. Miközben a baloldali pártok ellenzik, még a baloldali szavazók 58 százaléka is helyesnek tartja a fegyveres harcok azonnali felfüggesztését - közölte a kutatóintézet.

Közel 500 nappal az orosz-ukrán háború kitörését követően még mindig kisebbségben vannak a békepárti tábor képviselői a hazai és nemzetközi háborúpárti hangokkal szemben. A Nézőpont Intézet arra volt kíváncsi, hogy mi a magyar választók véleménye abban a kérdésben, hogy helyes-e azonnali tűzszünetet követelni Ukrajnában.

Bár Volodimir Zelenszkij ukrán elnök sikerekről beszél, a valóságban az országa az összeomlás jeleit mutatja. Új taktikájának a lényege, hogy a sikerpropagandával elterelje a figyelmet a valóságról. Egyelőre semmi jele annak, hogy Ukrajna képes lenne megnyerni ezt a háborút.

A valóság az, hogy már maguk az ukránok is egyre kevésbé hiszik el, hogy az ország képes megnyerni az elhúzódó háborút. Több felvétel is bizonyítja, hogy a hadsereg körében is egyre nagyobb morális problémák vannak.

Zelenszkij új taktikát választott: nem létező sikerekről beszél, miközben az országa összeomlik, ő olyan sikerekről beszél, amelyek nem léteznek. Semmi nem utal arra, hogy ezt a háborút meg tudná nyerni Ukrajna.

Sok ember mégis fogalomzavarban szenved és csak a hazai balliberális oldal szlogenjeit szajkózza.

A magyar álláspont azonban világos, az ukrán - orosz háború kapcsán a többség valójában Oroszország pártján áll.

Ezt a háború első napjától vállaljuk.

S most ne jöjjön senki 1848. 1944. és 1956. eseményeivel!

Többször leírtuk. elmondtuk, van aki megértette, van aki nem akarja érteni.

Röviden:

1848-ban a cári sereg zömét kozákok alkották!

Őseim az I. világháborúban kozákokkal harcoltak!
(Kozák egy Ukrajna területén élő népcsoport, nem orosz).

1944-ben a hazánkra zúduló szovjet hadseregben legalább annyi ukrán volt mint orosz.
S egy grúz parancsára dúlták fel hazánkat.

1956-van hasonló volt a helyzet, csak akkor egy ukrán küldte ide a hadsereget!

KIcsit bővebben:

"54 évet élt Lenin. Származása teljesen zavaros, de a Wikipédia szerint is szemita, nem orosz, meghalhatott volna Goriban (Gorkiban halt meg), ahol a grúz Stalin született, nem orosz, grúz! Utána jött Hruscsov, 56 gyilkosa és ahogy Osztyapenko, ő is ukrán volt. És jött Brezsnyev, aki... hát persze, ő sem volt orosz, igen, ukrán volt, ukrán bizony. Még desszertként megemlíteném Andropovot, aki 1956-ben a budapesti követség vezetőjeként irányította a gyilkos ukrán hordát, hogy, ezt nem hiszitek el, ukrán-kozákként született. Trockij. aki nélkül sok minden más lett volna, szintén ukrán-zsidóként látta meg a napvilágot. Szóval akkor miért kell utálnunk az oroszokat? Csak megjegyzem, Gorbacsov orosz nemzetiségű volt!
Nos, itt egy kép a szifiliszes, agybeteg, csak 54 éves, de milliók gyilkosáról, nemzetek kiirtójáról, megnyomorítójáról akinek a vezetésével egy olyan ideológiát indítottak el, ami a mai napig fertőzi és tönkreteszi az életünket globálisan, hiszen követői komoly pozicíóban vannak világszerte."


Tehát azt vizsgálni ki mit tett Magyarországon - kicsit összetettebb mint, csak az oroszokra fogni.
(De nyilván ők is részesei voltak mindennek.)

Visszatérve az arrogáns ukránokra:

Naponta tesznek olyan kijelentéseket Magyarországra, ami alapján nincs az a pénz, amiért mellettük foglalnánk állást.

Ettől még pontosan tudom, hogy Putyin nem szent.

De Ursula von der Leyen és EP képviselő társai sem azok!

Az amit Ursula művel, megbocsáthatatlan. Az ellenőrizetlen migrációs tömegek Európára szabadítása pár év vagy évtized alatt megszűnteti azt az európai életformát, amit úgy szeretünk!


Én is szeretek Nyugat - Európa országaiban nyaralni, kirándulni stb.

De vajon meddig tehetem azt meg?

Meddig sétálhatok támadás veszélye nélkül, a műemlékeket csodálva?!

Röviden:
Attól, hogy elutasítom az EU vezetését, annak politikáját - a migránsok millióinak beengedését, az ukránok ész nélküli támogatását - még nem vagyok Putyinnak térdet hajtó rajongó.

Még egyszerűbben:

Ursula von der Leyen és Putyin sem szent, veszélyesek mind a ketten. De perpillanat Ursula von der Leyen-t veszélyesebbnek tartom.

Az EU erején felül támogatja a nem EU és NATO tag Ukrajnát.
Hivatalos verzió szerint azért, mert Ukrajna egész Európát, sőt magát a demokráciát védi.

Ezzel szemben, Ukrajna minden csak nem demokratikus jogállam!

Az alapvető emberi jogok naponta sérülnek Ukrajnában, ahol a korrupció és az állami erőszak elképesztő méreteket ölt.

Akkor miért ez a mérhetetlen támogatás, ami mára már Európa társadalmait sodorja veszélybe?!

Azt gondolom, hogy az EU vezetőit hidegen hagyja Ukrajna sorsa.

Feláldozzák az ukránokat a nagy cél érdekében!

Ez a cél nem más mint Oroszország megtörése, majd kizsákmányolása.

Igen ám! De ismerjük a régi mondást!

Nincsen terv hiba nélkül!

A hiba itt is tetten érhető és már érezhető is!

Úgy tűnik a háború kiprovokálói, igen azok, akik most is 50 milliárd eurót akarnak az ukránoknak juttatni - nem számoltak azzal, hogy a világ számos országának elege van már belőlük.

Oroszország mellé olyan országok sorakoztak fel, amik így együtt képesek a térképeket átrajzolni.

Az egyszerű halandó európai állampolgár csak áll és néz.

A legtöbben nem is értik, hogy mi történik csak a szájukba adott szlogeneket skandálják.

Akik viszont átlátják, hogy mi történik - kérdeznek illetve csak kérdeznének ha meghallgatnák őket!

De a "demokratikus" EP képviselői sajnos nem kíváncsiak az állampolgárok kérdéseire.










És amiről szintén beszélni kell:

Ha az ukrán rezsim nem indított volna frontális támadást az oroszok ellen, és nem próbálta volna betiltani a magyar és a román nyelvet is, amikor elfogadta az államnyelvről szóló törvényt, (...) és egyszerűen végrehajtotta volna a minszki megállapodásokat, (...) akkor semmi sem történt volna - nyilatkozta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

A politikus azt mondta: Oroszország kész lett volna a kapcsolatok fejlesztésére. - De ők ezt nem voltak hajlandóak megtenni - tette hozzá Lavrov.

Magyarra fordítva, ha Kijev nem kezdte volna el üldözni Ukrajnában a kisebbségeket, és - ezt én teszem hozzá - nem akart volna a NATO-ba belépni, illetve nem álmodozott volna atomfegyverről, akkor nem lett volna különleges katonai művelet.

A fősodoratú média munkásai ennek kapcsán persze a Nyugat országaiban megírják majd, hogy Lavrov hazudik, és hogy az agresszor Oroszország akkor is megtámadta volna Ukrajnát, ha Kijev tenyerén hordozta volna a kisebbségeket.

A helyzet azonban az, hogy inkább Moszkvának hiszek. A dolog ugyanis úgy áll, hogy az ukránok tényleg elnyomták a kisebbségeket - a magyart is -, Donbászban éveken át vegzálták az oroszokat, és Moszkvától erre érkezett a válasz a különleges katonai művelet formájában.

Vagyis jócskán megágyaztak az orosz katonai akciónak, akkor lehetne igazuk, ha az oroszok sérelmeinek nem lett volna alapja, fájdalom, de van!

Ezt magyarként kiváltképp tudjuk.

Kedves ukránok! Az utóbbi nyolc évben ki kellett volna próbálni az ellenkezőjét, és akkor lehet, hogy Ukrajna nem az életéért, a megmaradásáért küzdene, hanem a fejlődés útjára léphetett volna, amire a fekvése, a földje, az ásványkincsei és a nyersanyagai garancia lett volna.Viszont így egy romhalmaz az ország, káosz és anarchia, amiért elsősorban az ország mindenkori, így a jelenlegi vezetői a hibásak.







EZ AZ IGAZSÁG
Kasler Árpád írása


"Oroszország, egy 30 éve tartó megalázási folyamatnak tesz most pontot a végére.
Megkockáztatom, ha a kedélyek lecsitulnak, a mostani és ezelőtti ukrán kormányokat, politikai szereplőket a maradék Ukrajnán belülről fogják bíróság elé állítani, hogy Amerika ostoba bolhájaként addig pattogott a medve orrán, amíg elveszti lényegében mindazt, amit meg nem érdemelten, potyára megkapott és nem akármiről van szó.

Az Ukrán állam, nem honfoglaló háborúkban alapozta meg határait, hanem a nagyhatalmi politikai pillanatérdekek és részeg diktátorok adományaiból verbuválta össze rendkívül értékes területeit. Nem is volt rá képes, hogy megbecsülje azokat és a benne lakó népeket.

Az Ukrán politika az elmúlt évtizedben olyan pofátlan ívet öltött, olyan vakmerő orosz ellenességet szított, ami józan ésszel felfoghatatlan. Ezért, elveszti a területének legértékesebb részeit, búzatermő vidékének akár kétharmadát, szinte az összes bányáit, gáz és olajmezőit, tengeri kikötőit, lakosságának nagy részét. Megérte Amerika csicskás szócsövének lenni Európában? Arra mérget vehet mindenki, hogy Oroszország, orosz vérrel visszaszerzett területekből egy talpalatnyit sem fog juttatni senkinek. Biden kormány menni fog, Zelenszkij kormány menni fog, és menni fognak a szankciók is, ami maradni fog, az a nagy Oroszország, olajával, gázával, búzájával és az atombombáival is.

Aki nagy és erős, táplálja a Föld lakosságának egyharmadát, fűti Európát, azt illene tisztelni. Hát nem illették az urak tisztelni, akkor megtanulják félni."







A Donbassz - teljes film, magyar felirattal (+18)
A Donbassz című dokumentumfilm, amely segít megérteni a különleges katonai hadművelet hátterét.

Link



Kapcsolódó cikkek


Megdöbbentő NATO-iratok szivárogtak ki, ez mindent megváltoztathat

Link



Kész az amerikai haditerv a harmadik világháborúra

Link



Miközben az oroszok tovább folytatják a véres harcokat, a déli fronton készülnek az ukrán ellentámadásra

Link



Elképesztő parancsot adott az Egyesült Államok Ukrajnának

Link



Katonai helyzet Ukrajnában

Link














 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Címkék: megállapodásokat, felfüggesztését, kizsákmányolása, fogalomzavarban, pillanatérdekek, külügyminiszter, veszélyesebbnek, megváltoztathat, felfoghatatlan, dokumentumfilm, visszaszerzett, megmaradásáért, kijelentéseket, magyarországra, magyarországon, ellentámadásra, ellenőrizetlen, atomfegyverről, megkockáztatom, világháborúban, kutatóintézet, kisebbségeket, meghallgatnák, ásványkincsei, állampolgárok, legértékesebb, világháborúra, követelésével, államnyelvről, atombombáival, fejlesztésére, végrehajtotta, eseményeivel, egyszerűbben, lakosságának, ellenkezőjét, illegitim rezsim, nyugat támogatja, orosz-ukrán háborúba, pénzt Ukrajnába, uniós tanács, határozat egyértelmű, magyar kormány, ukrán hadsereget, magyarok háromnegyede, azonnali tűzszünet, orosz-ukrán háborúban, baloldali pártok, baloldali szavazók, fegyveres harcok, orosz-ukrán háború, békepárti tábor, Ukrajnában Amerika, UKRAJNÁBAN AMERIKA HÁBORÚZIK AZ OROSZOKKAL, AMERIKA PARANCSÁRA, NUKLEÁRIS VILÁGHÁBORÚ SZÉLÉRE SODORVA AZ EGÉSZ VILÁGOT, Európai Unió Külügyek Tanácsa, Európai Békekeret, Nézőpont Intézet, Volodimir Zelenszkij, Szergej Lavrov, Kasler Árpád, Megérte Amerika, Megdöbbentő NATO-iratok, Egyesült Államok Ukrajnának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Nem számIt  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Tavaszi kép  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Leonardo da Vinci gondolata  Zilahy Lajos gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Egy lelki imádság  Reménység és erő Krisztustól e...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png virág  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Lóhere  képre írva  Egy lelki imádság  Nevem  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Egy lelki imádság  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akik bántanak téged  Egy bizonyos határt  Lóhere  A jó emberek mindig szépek mar...  Kerüld el az evangélium örömén...  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Bounty krémes  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png lepke  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Tavaszi kép  Mai harmónia kártyám  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Szívem  Nem méltó hozzád  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Albert Einstein gondolata  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Sokan azt tartják  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nagyi telefonál  Nagyon különös  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Próbálj meg ...  Kellemes délutánt kívánok  Nagyon különös  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  A sors  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nem számIt  Jó éjszakát  Alázat  Akarat  Png kislány  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Próbálj meg ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Soha ne kedvezz...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Jó éjszakát  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png virág  Png lepke 
Bejegyzés Címkék
illegitim rezsim, nyugat támogatja, orosz-ukrán háborúba, pénzt Ukrajnába, uniós tanács, határozat egyértelmű, magyar kormány, ukrán hadsereget, magyarok háromnegyede, azonnali tűzszünet, orosz-ukrán háborúban, baloldali pártok, baloldali szavazók, fegyveres harcok, orosz-ukrán háború, békepárti tábor, magyar választók, összeomlás jeleit, ország képes, elhúzódó háborút, hadsereg körében, országa összeomlik, hazai balliberális, magyar álláspont, többség valójában, háború első, cári sereg, hazánkra zúduló, grúz parancsára, ukrán küldte, grúz Stalin, budapesti követség, gyilkos ukrán, olyan ideológiát, életünket globálisan, oroszokra fogni, arrogáns ukránokra, amit Ursula, ellenőrizetlen migrációs, európai életformát, műemlékeket csodálva, migránsok millióinak, demokráciát védi, alapvető emberi, állami erőszak, mérhetetlen támogatás, régi mondást, háború kiprovokálói, ukránoknak juttatni, világ számos, térképeket átrajzolni, egyszerű halandó, szájukba adott, állampolgárok kérdéseire, ukrán rezsim, oroszok ellen, román nyelvet, államnyelvről szóló, minszki megállapodásokat, kapcsolatok fejlesztésére, fősodoratú média, agresszor Oroszország, helyzet azonban, dolog ugyanis, ukránok tényleg, kisebbségeket &#8211, különleges katonai, orosz katonai, oroszok sérelmeinek, utóbbi nyolc, megmaradásáért küzdene, fejlődés útjára, nyersanyagai garancia, ország mindenkori, jelenlegi vezetői, kedélyek lecsitulnak, maradék Ukrajnán, medve orrán, nagyhatalmi politikai, benne lakó, elmúlt évtizedben, területének legértékesebb, összes bányáit, urak tisztelni, amerikai haditerv, harmadik világháborúra, oroszok tovább, véres harcokat, déli fronton, ukrán ellentámadásra, megállapodásokat, felfüggesztését, kizsákmányolása, fogalomzavarban, pillanatérdekek, külügyminiszter, veszélyesebbnek, megváltoztathat, felfoghatatlan, dokumentumfilm, visszaszerzett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3710
  • e Hét: 23529
  • e Hónap: 63350
  • e Év: 241225
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.